top of page

ELEGANTNE NAINE


Olete kindlasti kohanud selliseid naisi, kelle ruumi astudes kõik lihtsalt ... peatub. Aeg peatub, inimesed peatuvad ning tuba on tema sära täis. Ei, mitte sellist tüüpi naisi, kes püüavad pilku vulgaarse käitumise ja kunstliku ülepingutatud välimusega vaid tõeliselt pingevaba, enesekindlat ja stiilset naist, kes ei vaja tähelepanu püüdmiseks shokeerivat käitumist, kes teab oma väärtust seda rõhutamata. Teda toetab tema oskuslik rõivavalik vastavalt kehakujule, sündmusele ja elustiilile, tema naiselik liikumine, taktitundeline käitumine ja suhtlemine, meeldiv sõnakasutus, soojus, lihtsus, naeratus ja teatav salapära.


Elegantne naine ei käitu ega riietu väljakutsuvalt, et kõikide pilgud oleks vaid neile suunatud, nad ei kasuta selliseid strateegiaid kuna nad ei vaja seda. Nad teavad, et nende elegants on nende jõud ja see, mis paneb neid teiste seast silma paistma ning annab neile õiget tähelepanu. Elegantne naine ei püüa karjuvat tähelepanu ega sulandu halli massi vaid jätab kustumatu mulje.


Elegants sisaldab miskit, mida peetakse vastupandamatuks. See on kombinatsioon ühtaegu nii tugevusest kui haavatavusest. Elegantsis on teatud alandlikkus, mis ei ole nõrkuse vaid tugevuse märgiks. Naine, kel tugev vaim ja iseloom on valmis ka alistuma. See ei ole talle probleemiks, kuna ta on kindel oma identiteedis ja väärikuses. Ta on lahke ja kaastundlik, aga ka tugev ja iseseisev.

Elegantsest naisest õhkub meeldivat enesekindlust ja sisemist rahu. See on kvaliteet, mis kas on või siis ei ole. See on miski, millele saab alati toetuda - olenemata sellest, mis elus juhtub.


Kõik saab alguse suhtumisest. Elegantse naise suhtumine on näha teistes ilu ja hinnata neid sellistena nagu nad on. Lisaks viisakale, taktitundelisele ja diskreetsele käitumisele ning suhtlemisele tuleb kindlasti pöörata suurt täehelepanu ka oma välimusele ning mille märksõnadeks on hoolitsetus, mitte perfektsus ega liigne pingutatus. Olenemata vanusest või kehakujust on võimalik riietuda stiilselt ja shikilt, tuleb omandada vaid vastavad oskused.


Tuleks vältida klammerdumist vormi ilma sisu mõistmata, kuna sisutu imiteerimine ei too loodetud tulemust. Oluline on seesmise ja välimise vaheline kooskõla ning just seetõttu on meie praktikad vastavalt ülesehitatud - enne mõistmine ning tunnetamine ja alles siis kaunis väline vorm. See on see, mis lööb tõeliselt särama.


Elegants algab seestpoolt, see on hea maitse, stiilsus, kvaliteet kõiges ja seda nii välimuses, suhtlemises kui käitumises. See ei tähenda, et peab olema kogu aeg perfektne, ütlema ainult õigeid sõnu või kandma ebamugavaid rõivaid. See on kombinatsioon ainulaadsusest ja isikupärast toetudes elegantsi põhialustele. See on võimalus olenemata rikkusest või staatusest.


Kui soovid oma igapäevaellu lisada rohkem sisemise ja välimise elgantsi väljendusi, siis meie personaliseeritud "Elegantselt Elamise Kunsti" programmid annavad selleks suurepärase võimaluse.


Naiselik Elegants - see on uus ühendus oma tõelise ja särava naiseliku minaga.



bottom of page